top of page
Collectie ''On hold''

Is mijn afstudeerwerk aan Artez hoge school voor de kunsten. In mijn derde jaar begon ik al met het creëren van objecten die ruimte gaven doormiddel van textiel en dit heb ik in mijn laatste jaar uitgewerkt naar een onderzoek, om te laten zien dat textiel meer is dan een decoratie en dat het zeker een plekje verdiend in de architectuur wereld, omdat er veel meer mogelijk is dan men denkt.

Daarnaast vind ik tactiliteit op een lichamelijke schaal heel belangrijk en daarom bevind mijn werk zich steeds op het snijvlak van kleding en ruimte. Hiermee wil ik dus laten zien dat textiel meer is dan alleen een decoratie. En ook een vorm bied van ruimte die zacht, lichamelijk en tactiel is tegenover het harde van architectuur. In deze groeiende digitale wereld zijn we daar juist steeds meer naar opzoek: bescherming, omarming en verwarming. 

 

Mijn collectie “On hold” bestaat uit vilten objecten als wachtkamers en flexplekken voor in de openbare ruimtes. Een zachtere toekomst met zachtere oplossingen. Dat is waar we naar toe gaan.

bottom of page